הפקת חתונה בחצר הבית או בוילה פרטית

235
איך מוצאים וילה פרטית להפקת חתונה? במידה ואתם רוצים לשכור וילה פרטית עם בריכה ולינה לכל החברים, הגעתם למקום הנכון. יש ברשותי 10 וילות מרשימות המתאימות לחתונות, לכם רק לבחור את האזור הגיאוגרפי שמתאים לאורחיכם. מכאן אנחנו יוצאים לדרך בונים קונספט לאירוע, סקיצת הושבת אורחים ובוחרים ספקים שמומחים בתחום האירועים הביתיים. כמובן שכל ספק צריך להיות בעל ביטוח רלוונטי לבית שלכם או לוילה ששכרתם.
הפקת חתונה בחצר הבית או בוילה פרטית
להשראה, טיפים ייחודיים והמלצות חמות עקבו אחרינו באינסטגרם!

איזה כיף לפתוח את השבוע בחתונה יפיפייה מלאת קסם, רומנטיקה ו" פאן, פאן פאן".
פגשנו את מפיקת החתונות, לירון ארבל, שהפיקה את החתונה של ונסה ובראל בוילה פרטית שהושכרה במיוחד לצורך האירוע באחד מיישובי היוקרה במרכז הארץ.


איך מוצאים וילה פרטית להפקת חתונה?
לירון ארבל: במידה ואתם רוצים לשכור וילה פרטית עם בריכה ולינה לכל החברים, הגעתם למקום הנכון. יש ברשותי 10 וילות מרשימות המתאימות לחתונות, לכם רק לבחור את האזור הגיאוגרפי שמתאים לאורחיכם. מכאן אנחנו יוצאים לדרך בונים קונספט לאירוע, סקיצת הושבת אורחים ובוחרים ספקים שמומחים בתחום האירועים הביתיים. כמובן שכל ספק צריך להיות בעל ביטוח רלוונטי לבית שלכם או לוילה ששכרתם.

מה מיוחד בחתונה בבית או בהשכרת וילה לחתונה?
לירון ארבל: כשמפיקים חתונה בוילה, כל דבר שנבחר על ידיי החתן והכלה, מסוג וצבע הכיסא ועד סוג הקייטרינג, החתן והכלה לא מחויבים לדבר, הם בוחרים כל פרט ופרט. מעבר לזה אני ממליצה לקיים חתונה מהסוג הזה בצהריי יום שישי. לחתונה ביום שישי יש יתרון מיוחד הנובע מכך, שזהו יום חופש עבור רוב המוזמנים. הכבישים פנויים ואין יום עבודה למחרת. אפשר פשוט לקחת את הזמן וליהנות. באביב ובתחילת החורף, מומלץ לערוך חתונה ביום שישי משעות הצהריים המוקדמות, האווירה נינוחה ואפשר לערוך את האירוע בגן הוילה. בקיץ כשחם, כדאי להתחיל את החתונה בשעות אחר הצהרים המאוחרות, בין ערביים ולהמשיך למסיבה עד השעות הלילה הקטנות.

optiontext


איך מפיקים חתונה בוילה פרטית או אפילו אצלנו בבית בחצר?
לירון ארבל: זוגות שניגשים לחתונה בביתם הפרטי, חושבים רבות שהאירוע הוא פשוט וקל לתפעול, מחשבה זו אינה נכונה, כי הבית משרת כמות אנשים קטנה ביום יום לעומת אירוח של 100-300 איש. לכן במידה ורוצים להפיק חתונה מוצלחת עליכם להיעזר באיש מקצוע- מפיקת חתונות. למפיקת חתונות יש את העין, הקשרים והידע מי נכון לעבוד בבית שלכם, כל ספק שמגיע צריך להיות בעל רגישות וכבוד למקום מגוריכם, צריך לשבת עם כל ספק ולהרגיש את מידת ההבנה והרגישות שלא בנושא. לא פעם שמעתי על ספקים שהשאירו כתמיי שמן של הקייטרינג על הרצפה, ספק ציוד שלא היה עדין בכניסת הציוד שלו לבית ופגע בקיר מעוצב ועוד מקרים לא נעימים. כמפיקת חתונות יש ברשותי את הספקים הקבועים עימם אני עובדת, קשרים ארוכי טווח, הבנה ורצון להפיק יחד איתי את האירוע הכי מוצלח. אז במידה ואתם מפיקים אירוע בבית או משכירים וילה להפקת חתונה, יש לערוך רשימה של יתרונות וחסרונות של הבית, לדוגמא: שביל גישה לא ישר, אין מקום לחניה, כמות תאיי שירותים ביחס לאורחים, תשתית לחשמל עבור כל ספק: קייטרינג, דיג'יי הגברה, תאורה ועוד...

איך מנהלים את כל הספקים באירוע כזה? נשמע לי שזה מורכב.
לירון ארבל: אז אחרי שמצאנו לוקיישן ואת הספקים הנכונים: דיגיי, צלם, תאורה, הגברה, שירותיי אורחים ועוד... יש לערוך לוח זמנים מסודר לאירוע. לוח זמנים צריך להיות מדויק וכולם עובדים על פיו. הוא כולל לוח הגעה של כל ספק וזמניי הקמה מבוקר האירוע ועד פירוק האירוע. כמפיקת חתונות באירוע שכזה, אני משמשת כמנצחת בתזמורת ונמצאת באוזניי כל הספקים בעזרת מכשירי קשר, כך לא צריך לרוץ ממקום למקום והכל מתנהל בשקט על מיי מנוחות.

מה הכי חשוב בהפקת חתונה כזו?
לירון ארבל: ישנם פעמים שספק אומר לבעלי האירוע : " אני רק בא לשים את הדברים והולך", באירוע שלי אין את האופציה הזו שכן במידה ויקרה מקרה חירום כל ספק אחראי על הציוד שלו ולכן כל הספקים נשארים עד הסוף. חשוב לזכור: מנהל מטעם הקייטרינג מנהל רק את הקייטרינג, אין הוא אחראי להקמת האירוע, להגעתו של ציוד ומיקומים, לבניית סקיצה נכונה, לדרישות של הדיגיי באמצע אירוע- הוא מנהל את הקייטרינג בלבד! ערך חשוב נוסף שיש למפיקת חתונות הוא הקשרים האישים ארוכי הטווח שיש לו עם ספקים, כך אני מקבלת מקצועיות ותשומת לב מקסימלית! אז אחרי שעברנו את האירוע בהצלחה- יש לפרק אותו בהצלחה!

optiontext



תספרי לנו על החתונה של ונסה ובראל.
לירון ארבל: את הוילה אני שכרתי מהבעלים והקמתי ממש אולם אירועים אינטימי בחצר הבית. באירוע התארחו 300 איש, החתונה התחילה בשעה 14:00 עם 160 איש שהיו האורחים הכי קרובים לזוג, בקבלת הפנים האורחים נהנו ממגוון מנות פינגר פוד ומיד אחרי קבלת הפנים וטקס החופה, כל האורחים ירדו למפלס התחתון של הוילה, שם הם נהנו ממיטב האוכל בניצוחו של השף יוסף דדון. בשעה 17:00 הצטרפו לאפטר פארטי עוד 150 אורחים שחגגו על רחבת הריקודים ובשלב מסוים האירוע הפך למסיבת בריכה של ממש עד השעות הקטנות של הלילה. הייתה חתונה מרגשת, אינטימית ושונה. אני נהנתי!
  

 

0 תגובות